Spaghetti-avond 16 november 2013

Op 16 november 2013 gaat onze 2de editie van de dia & spaghetti avond door! De dia avond start om 17u en is voor de leden, leiding en hun ouders die mee waren op het kamp deze zomer in Nieuwkerken-Waas!

De spaghetti-avond start om 19u en daarop is iedereen uitgenodigd die spaghetti wil komen smullen ten voordele van de werking van Akabe Funk Waregem. Achteraf kan verder smullen van een lekker stukje taart. Op onderstaande affiche vind je alle info! Kaarten te verkrijgen bij leiding of op akabefunkspaghetti@gmail.com

affiche spaghetti 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>