Zotte zwembaddag!

Na het grote succes van de dia en spaghettiavond van gisteren, was het tijd om vandaag te gaan zwemmen. Het was ook nog eens zotte zondag, daarom was er vanalles te doen in het water. Er was een  opblaas parcours op water, krokodillen, een drijvende trampoline en nog heel wat andere dingen. Daarnaast waren de glijbanen nog steeds een groot succes. heel wat leden genoten ook van de stroming en het brubbelbad. De namiddag vloog voorbij en eenmaal ons vieruurtjewas opgegeten, was het al tijd om met de mama’s en de papa’s naar huis te gaan. We  genoten met volle teugen, de foto’s komen weldra online en we kijken al uit naar de volgende vergadering!
tot dan!
de leidingsploeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>