Hij komt, hij komt…

Gisteren kregen we in Akabe hoog bezoek.
Speciaal vanuit Spanje, kwam Sinterklaas met zijn zwarte piet langs.
Maar hij wou niet zomaar komen. Eerst was hij zeer verdrietig, omdat kinderen nu enkel nog met elektronische spelletjes spelen en dat vinden Sinterklaas en de zwarte pieten niet fijn om te zien.
Wij zouden geen Akabe Funk zijn, zonder het tegendeel te bewijzen! Met veel enthousiasme begonnen we hier ook aan. We speelden al de lievelingsspelletjes van de zwarte pieten.
Zo kropen we ook op het dak, zongen we echte sinterklaasliedjes, hielp de Help-piet ons uit de knobbel, vaarden we over met onze stoomboot, werden met zwarte bollen ook zo zwart als echte zwarte pieten en speelden we nog heel wat andere spelletjes.
De Sint zag dat het goed was, en kwam dan ook op bezoek. Terwijl we allemaal ons vieruurtje aan het benutten waren, stond hij plots in de zaal. Na al de leden en leiding handen te schudden en snoep te geven, mochten al de leden bij de Sint gaan en hun tekening afgeven.
Natuurlijk had de sint nog een heerlijk gevulde zak snoep mee.
Tenslotte namen we nog een groepsfoto samen met de Sint en zwarte Piet, en was het al weer tijd om naar huis te gaan, onze schoen te zetten en wachten tot de Sint ook thuis komt!

Tot snel,
De leiding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>