De funkers waagden zich op glad ijs vandaag!

Wat een namiddag!
De weergoden waren ons goed gezind en brachten de zon mee voor ons namiddagje op de schaatspiste. Vol enthousiasme kwamen we allemaal toe aan de scoutslokalen. Na de formatie deden we allemaal een fluovest aan. En in een lange stoet trokken we door centrum Waregem naar de schaatspiste. Daar aangekomen kregen we allemaal een ticketje en hop, we gingen het ijs op! We veroverden de schaatspiste met buggy’s rolstoelen en schaatsen. We beleefden dolle pret! Met vallen… en opstaan natuurlijk! Rond 16u30 hadden we genoeg geschaatst en keerden we te voet terug naar de lokalen. Daar konden we onze hongerige maagjes nog wat vullen met een koek. En toen waren de mama’s en papa’s daar al. Moe, maar voldaan van deze namiddag vol plezier keerden we terug naar huis!

Weldra komen er foto’s van deze en vorige funknamiddag online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>