Akabe Funk trok er op uit

Wegens het WK Veldrijden in Waregem, waren we genoodzaakt om andere oorden op te zoeken vorige zondag. De welpen gingen zwemmen, de jongverkenners en jins trokken naar de Gavers in Harelbeke en de vips gingen een potje bowlen.

——-

Voorbije zondag trokken de jins en de jv’s er samen op uit. We kregen slecht nieuws te horen in het domein De Gavers. Mama konijn was al haar kindjes kwijt! Gelukkig stonden wij paraat om haar te helpen. We zochten tussen de bomen naar de kleine beestjes en vonden ze. We hebben de Eerste Hulp snel toegediend, alvorens we de jongen naar hun mama brachten.

Na deze zware arbeid was het tijd om even te bekomen van ons avontuur, daarom heeft mama Konijn ons getrakteerd op een heerlijke pannenkoek of warme chocolademelk.

Met de woorden van mama Konijn: “Bedankt, lieve vrienden, voor jullie hulp!” konden we met een gerust hart terug huiswaarts…

——-

Het was misschien BK veldrijden in Waregem, maar dat trokken de vips zich niet aan. We trokken onze stoute bowlingschoenen aan en maakten de bowlingbaan te Deerlijk onveilig. En wees gerust we hebben ons laten gelden, er zijn strikes en spares gegooid, maar ook hele mooie resultaten. De vips gaven het best van zichzelf! Maar na al dat bowlen hadden we toch wat dorst gekregen en dronken we gezellig een drankje. We deden het wat op het gemak en speelden uno of times up. De tijd ging razendsnel voorbij, want daar kwamen de mama’s en papa’s al aan. Ondanks dat de leiding grandioos verloor, staan we toch alweer vol ongeduld te wachten op het volgende Funkweekend om weer spannende avonturen te kunnen beleven!
Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>