10 jaar Akabe Funk, dat moet gevierd worden!

In 2014 bestaat Akabe Funk Waregem 10 jaar! Dit vieren wij op 15 maart 2014 met een Akabe-Café-avond in onze lokalen in het Jeugdcentrum. Iedereen is welkom voor een drankje, gezellige babbel vanaf 19u. Je kan ook genieten van onze foto-tentoonstelling in ons lokaal! Breng gerust vrienden mee om dit samen met ons te vieren! Tot dan?

Op zondag is er opnieuw feest voor alle mensen die al een steentje hebben bijgedragen aan Akabe Funk in de afgelopen 10 jaar. Hiervoor krijgen de genodigden een uitnodiging in de brieven/mailbus!

Affiche 10 jarig bestaan Akabe Funk Waregem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>