de 24 uren…

Jullie vragen je wellicht af? Welke 24 uren, er zijn er toch elke dag 24?

Maar de 24 uren van de Kringloopwinkel zijn iets helemaal anders dan die dagelijkse 24 uur. Van vrijdag 23 mei tot zaterdag 24 mei om 10u wordt een grote kledijsorteeractie op poten gezet door de Kringloopwinkel (jullie allen bekend). Dit is allemaal ten voordele van de Akabe-tak van Kortrijk en onze Akabe-groep.

Bij deze dus een oproep aan alle ouders, sympathisanten van Akabe Funk Waregem, om zakken met herbruikbaar textiel mee te brengen de volgende werking. Jullie zijn uiteraard ook welkom op het evenement op 23 mei in Marke.

Meer info op: http://www.de24uren.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>