10 jarig bestaan

Affiche 10 jarig bestaan Akabe Funk Waregem

 

Foto’s van dit prachtig weekend zijn te zien in het foto-album!

Hieronder kort het programma van ons weekend:

Op Zaterdag 15 maart gaan we om 19u van start met een gezellig en sfeervol akabe-café. Vanaf dan start ook onze foto-tentoonstelling over de afgelopen 10 jaar. Iedereen is welkom op deze avond voor een gezellig drankje in onze lounge room, een babbeltje met een pintje in de hand en met de ogen wijd open om al onze mooie foto-herinneringen te bekijken!

Op Zondag 16 maart is iedereen vanaf 11u welkom die ooit nog iets met Akabe Funk te maken gehad heeft of nu nog heeft. Hiervoor zijn persoonlijke uitnodigingen verstuurd. Samen met ouders, leden, oudleden, leiding, oud leiding en nog wat anderen, feesten we ter ere van ons 10 jaar bestaan. Over de middag eten we een kampklassieker: WAP en na de middag kan iedereen zich laten gaan voor een stevig potje pleinspelen. Tijdens die namiddag is er ook mogelijkheid tot een koffie met een taartje voor wie het wat meer op het gemak wil doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>